Budeşti / Sinel Nae: La momentul acesta avem secretar interimar!

Budeşti / Sinel Nae: La momentul acesta avem secretar interimar!

Viceprimarul cu atribuţii de primar, Sinel Nae (foto dreapta), a declarat recent că raporturile de muncă cu fostul secretar al Primăriei Budeşti, Fănel Ilie, s-au încheiat cu acordul părţilor, locul acestui fiind ocupat interimar de o altă angajată. „La Budeşti încă mai avem mici probleme. N-am reuşit încă să acopăr toate posturile. La momentul acesta avem secretar interimar. Ne-am despărţit pe cale amiabilă de domnul Mihai. Am încheiat raporturile de muncă cu acordul părţilor” a spus primarul Sinel Nae care a continuat „Singura problemă e că nu avem secretar. E o persoană care asigură interimatul şi aşteptăm declanşarea procedurii privind scoaterea postului la concurs. Funcţionăm dar nu la capacitate maximă. În 2-3 luni vom angaja şi restul personalului de care avem nevoie.”

Fostul secretar, Fănel Ilie este fratele liderului PNL Budeşti, Mihai Ilie, cel care a provocat la finalul anului trecut un mic cutremur în cadrul Consiliului Local. El a reuşit să-i convingă pe consilierii locali PNL (2, la număr) precum şi pe o parte din cei de la ALDE (2), PSD (1) şi UNPR (3) să demisioneze, aducând astfel Consiliul Local în incapacitate de funcţionare.

În prima parte a anului, lucrurile au fost repuse pe făgaş, în acest moment, Consiliul Local funcţionând cu 12 aleşi locali: 4, de la ALDE, 3, de la PSD, 4, de la UNPR şi 1, de la PNL. „Consiliul Local funcţionează fără cei ai PNL-ului, bineînţeles. Şi-au dat demisia 2 (n.r. Lucia Lefter şi Ana Maria Niţu) şi n-au mai făcut demersurile necesare pentru a se completa locurile vacante. Doar un singur consilier de la PNL a mai rămas în CL (n.r Maria Tudor). A încercat domnul preşedinte Drăgulin s-o dea afară pe doamna Tudor însă ea a contestat decizia.” a precizat Sinel Nae.

Din Executivul Primăriei mai face parte Florin Nae (PSD), consilier local cu atribuţii de viceprimar.