Valentin Barbu, din 4 martie, prefect al județului Călărași!

Valentin Barbu, din 4 martie, prefect al județului Călărași!

Guvernul a numit miercuri prefecţi în 36 de judeţe ale ţării, hotărârile fiind publicate în Monitorul Oficial.

Prefectura județului Călărași va fi condusă din 4 martie de Valentin Barbu conform Hotărârii 181 publicată în Monitorul Oficial 214 / 3 martie 2021. Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași în mandatul precedent îl înlocuiește în funcție pe generalul (r) Marian Stoica, aflat la cârma Instituției Prefectului Jud. Călărași de la jumătatea lunii ianuarie 2020.

Tot din 4 martie își pierd mandatele de subprefect Nicolae Dumitru și Ion Stan, potrivit Hotărârilor 122 și 123, publicate în M.O 210 / 3 martie 2021.

Potrivit modificărilor aduse Codului administrativ, funcţia de prefect devine funcţie de demnitate publică.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.