Nicolae Dumitru și Georgică Ștefan, subprefecți cu acte în regulă!

Nicolae Dumitru și Georgică Ștefan, subprefecți cu acte în regulă!

Începând de astăzi, 4 martie, Nicolae Dumitru (susținut de PNL) și Georgică Ștefan (susținut de USR) au devenit subprefecți ai județului Călărași după ce Hotărârile de numire în funcții au fost publicate încă de ieri în MO nr. 216.

Nicolae Dumitru (jurist – 46 de ani) a mai ocupat aceeași funcție de subprefect în perioada 30 ianuarie 2020 – 3 martie 2021. Georgică Ștefan (54 de ani) este economist, cu o diplomă de Master în Managementul Sectorului Public și un curs de management public la Institutul Național de Administrație. Lucrează în cadrul ANAF Călărași din 1998, deținând până la ocuparea fotoliului de subprefect funcția de Șef Administrație adjunct Colectare.

Tot ieri a fost publicată în Monitorul Oficial și Hotărârea privind numirea lui Valentin Barbu în funcția de prefect al județului, fiind susținut tot de PNL.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.