Barbu anunță duelul cu Consiliul Județean: Sunt unele hotărâri care din punctul meu de vedere sunt incorecte

 Barbu anunță duelul cu Consiliul Județean: Sunt unele hotărâri care din punctul meu de vedere sunt incorecte

Valentin Barbu, a anunțat încă de vineri că principalul său obiectiv în calitate de prefect al județului va fi acela de a “cenzura” administrația publică locală de nelegalitate sau neconformitate, arătând cu degetul cu precădere spre Consiliul Județean. Deși susține că nu are un război personal cu președintele Vasile Iliuță, Barbu consideră că o parte din Hotărârile adoptate în plenul CJ Călărași sunt incorecte, "acest om" provocând prejudicii unor angajați.

Principalul atribut pe care-l are prefectul e să monitorizeze şi să cenzureze administraţia publică locală de nelegalitate sau neconformitate. Atâta timp cât am trăit în Consiliul Judeţean cu abuzurile unui personaj care încă mai deţine această funcţie, din nefericire, şi ştiind că mai sunt multe primării în judeţul Călăraşi unde se adoptă hotărâri de Consiliu Local la limita legii sau neconforme şi nu le atacă nimeni, vreau să cenzurez de nelegalitate şi de neconformitate tot ce e de cenzurat. Nu e nimeni inconştient acum să cenzureze şi să atace în contencios administraţia... Nu vă închipuiţi că-i un război personal al meu cu Iliuţă Vasile. Ăla a fost în campania electorală. S-a încheiat aşa cum s-a încheiat, printr-o mare fraudă din punctul meu de vedere dar instituţiile s-au făcut că nu văd.

Sunt Hotărâri de Consiliu Judeţean pe care le-am votat eu însumi, au fost votate cu unanimitate voturi. Consiliul Judeţean promovează şi hotărâri corecte pentru cetăţean. Sunt unele hotărâri care din punctul meu de vedere sunt incorecte. Au fost oameni care au avut mult de suferit din cauza acestui personaj.”, a spus vinerea trecută Barbu într-o conferință de presă organizată la sediul PNL Călărași și la care a mai fost prezent și șeful interimar al partidului, deputatul Emil Dumitru.

Fără îndoială, prefectul Barbu va sta cu lupa pe toate Hotărârile adoptate în Consiliul Județean de majoritatea PSD iar prima pe care o va bloca trimițând-o la instanța de contencios administrativ va fi Hotărâre privind aprobarea contractării unei finanțări rambursabile interne în valoare de 87.000.000 lei, îndelung contestată de Amelia Giurcan (USR), Valentin Deculescu (PNL) și chiar de… Valentin Barbu (PNL), în plenul ședinței ordinare din 24 februarie.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.