Judeţul Călăraşi va primi circa 1,2 miliarde lei prin programul Anghel Saligny

Judeţul Călăraşi va primi circa 1,2 miliarde lei prin programul Anghel Saligny

Guvernul a stabilit repartizarea pe județe a sumelor care vor fi alocate primăriilor prin Programul Naţional de Investiţii (PNI) "Anghel Saligny". Banii vor fi utilizaţi de comunitățile locale pentru finanţarea lucrărilor de apă, canalizare şi modernizarea drumurilor şi podurilor. Suma totală alocată este de 52 de miliarde de lei din care pentru Apă şi canalizare – 22,5 miliarde lei, respectiv Drumuri – 30 miliarde lei.

Judeţului Călăraşi i s-a repartizat suma de 1.197.037.944 lei din care pentru „Apă şi canalizare” – 513.016.262 lei, respectiv „Drumuri” – 684.021.682 lei.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.