V. Iliuţă: Lucrările la noul corp de spital se derulează în grafic

V. Iliuţă: Lucrările la noul corp de spital se derulează în grafic

Preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, a precizat, astăzi, pe pagina personală de Facebook, că lucrările la noul corp de spital se derulează conform graficului, prezentând şi stadiul implementăriii proiectului.

”Lucrările la noul corp de spital se derulează în grafic. Sunt atent, în permanență, la tot ceea ce are loc pe șantier ca să ne putem respecta promisiunea unei unități spitalicești conformă din toate punctele de vedere.

Până în acest moment stadiul obiectivului în procente se prezintă astfel:

REZISTENȚĂ:

Etapa I (corp spital): 100%

Etapa II :

- corp centrală termică: 100%

- corp legătură cu spital existent: s-a executat radierul și elementele verticale demisol și armarea plăcii peste demisol. După obținerea autorizației de construire pentru modificare de temă se va trece la edificarea corpului de legătură până la nivelul etajului 4.

ARHITECTURĂ:

- Compartimentările cu zidărie – 100%

- Compartimentările cu gips carton -95%

- Tencuială ciment – 90%

- Glet de încărcare: executat pe parter și etajele 1÷3

- Tâmplărie exterioară – 35%

INSTALAŢII ELECTRICE (CURENȚI TARI+CURENȚI SLABI) – 45%

INSTALAȚII DE VENTILAȚIE CLIMATIZARE - 55%

INSTALAȚII SANITARE – 65%

Valoarea totală inițială aprobată prin HG nr. 765/2019 este de 99.312.023,09 lei, din care: CNI – 96.227.002,76 lei şi UATJ Călărași ( Obiectul 2) – 3.085.020,33 lei. Termenul de finalizare este decembrie 2024. Sănătatea rămâne prioritatea mea!”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

spital3

spital4

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.