CJ Călărași | Alte cinci locuințe au fost repartizate medicilor

CJ Călărași | Alte cinci locuințe au fost repartizate medicilor

Dacă inițial nouă medici au beneficiat de câte o locuință de serviciu, astăzi, acestora li s-au mai adăugat cinci noi colegi în blocul ANL construit de către Consiliul Județean Călărași pentru specialiștii din sănătate., a fost anunțul făcut astăzi pe o rețea de socializare de Consiliul Județean Călărași

“20 de apartamente cu două camere, 5 apartamente cu 3 camere și 5 garsoniere au fost construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA), destinate închirierii pentru specialişti din domeniul sănătăţii.

,,A fost cea mai bună decizie luată de Consiliul Județean cu acest proiect. Le mulțumesc medicilor că au ales să vină alături de călărășeni.

Călărășenii au nevoie de medici, medicii au nevoie de condiții pentru a-și desfășura un act medical de calitate. Având medici de specialitate într-un spital județean înseamnă să întărim serviciile medicale și să oferim siguranță cetățenilor din județul Călărași. Obiectivul nostru este să oferim toată gama de servicii. Este un lucru extraordinar să putem acorda astfel de locuințe, pentru ca medicii să rămână la Călărași să profeseze. Continuăm să facem lucruri bune la Călărași pentru călărășeni", a declarat președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță după întâlnirea cu medicii specialiști.

Administratorul public al județului Călărași, Bogdan Mihai, a înmânat cheile apartamentelor din complexul ANL medicilor care activează în sistemul public de sănătate din Călărași. ,,Ceea ce facem noi la Călărași ar trebui să se întâmple peste tot. Gândim un sistem prin care, la un moment dat, toți oamenii care doresc să se alăture echipei noastre medicale, să se concentreze doar pe profesia lor în sine. Aceștia nu trebuie să se îngrijoreze cu privire la locuințe”- Bogdan Mihai, administrator public.

Cei ce au primit aceste locuințe le pot păstra doar pe perioada desfășurării activității în județul Călărași.”, se mai arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a CJ Călărași.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.