V. Iliuță: Creșterea calității serviciilor medicale reprezintă unul din obiectivele noastre

V. Iliuță: Creșterea calității serviciilor medicale reprezintă unul din obiectivele noastre

În această săptămână, la sediul Consiliului Județean Călărași, președintele Vasile Iliuță a semnat două contracte cu finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) pentru Spitalul Județean de Urgență Dr.Pompei Samarian.

Prin semnarea contractului cu INTEGRA MEDICAL BUSINESS SRL se va asigura furnizarea de echipamente și mobilier medical auxiliar izolator. Proiectul are ca obiectiv creșterea capacității de gestionare și prevenire a infecțiilor nosocomiale în cadrul spitalului, în vederea reducerii infecțiilor asociate asistenței medicale. Valoarea totală a contractului de furnizare este de 2.276.580 lei fără TVA.

Prin contractul semnat cu KRAL MEDICAL SOLUTIONS SRL și Asociații vor fi furnizate echipamente pentru blocul operator. Valoarea totală a echipamentelor care vor fi furnizate prin acest contract este de 3.198.908 lei fără TVA.

Ambele contracte fac parte din proiectul "Dotare spital pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale prin PNRR pentru Spitalul Județean de Urgență Dr.Pompei Samarian".

"Modernizarea și dezvoltarea sistemului sanitar călărășean este prioritar. Așa cum am promis facem eforturi pentru a recupera ceea ce nu s-a făcut de-a lungul anilor și vom valorifica toate oportunitățile de finanțare care se ivesc. Creșterea calității serviciilor medicale reprezintă unul din obiectivele noastre. Prin aceste proiecte pe care le implementăm investim în sănătate la Călărași!”, a declarat președintele CJ, Vasile Iliuță.

Sursa text și foto Facebook Consiliul Județean Călărași

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.