M. Beștea: Am reușit să alocăm suma de 2.300.000 lei pentru proiectul de reparații al D.N. 4 din municipiul Oltenița

 M. Beștea: Am reușit să alocăm suma de 2.300.000 lei pentru proiectul de reparații al D.N. 4 din municipiul Oltenița

Vicepreședintele Mihăiță Beștea, susțină că pentru anul în curs, potrivit bugetului aprobat vinerea trecută, Consiliul Județean va aloca suma de 2,3 milioane lei pentru finanțarea lucrărilor de reparare a DN 41 din Oltenița, proiect asumat de actuala conducere a CJ în acest mandat.

”A fost aprobat bugetul pentru anul 2024 al Consiliului Județean Călărași! Din bugetul pentru anul acesta, am reușit, cu sprijinul domnului președinte Vasile Iliuță și al colegilor mei din Consiliul Județean, să alocăm suma de 2.300.000 lei pentru proiectul de reparații al D.N. 4 din municipiul Oltenița. Acest proiect va aduce îmbunătățiri semnificative în infrastructura noastră. Întreaga echipă a Consiliului Județean Călărași va gestiona aceste fonduri cu responsabilitate și transparență, în beneficiul întregii comunități, așa cum am făcut-o în fiecare an! Continuăm să lucrăm, să dezvoltăm proiecte și să investim acolo unde este nevoie, pentru a asigura un progres sustenabil pentru județul nostru.”, se arată în mesajul postat pe pagina personală de Facebook de vicepreședintele Mihăiță Beștea.

Vineri, 9 februarie, în cadrul unei ședințe extraordinare, a fost aprobat Bugetul Județului pe anul 2024. Pentru acest an, veniturile și cheltuielile totale sunt estimate la 201.839.000 lei.

Bugetul inițial a fost, atât la partea de venituri cât și de cheltuieli, de 189.695.000 lei la care s-au adăugat subvențiile încasate de la bugetul de stat, în sumă de 12.144.000 lei (PNDL, în sumă de 10.175.000 lei și respectiv PNI Anghel Saligny, în cuantum de 1.969.000 lei).

În ceea ce privește cheltuielile, pentru Secțiunea de funcționare, a fost alocată suma de 172.972.000 lei iar pentru Secțiunea de funcționare, 28.867.000 lei.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.