“Și noi, Consiliul Județean Călărași, ne-am propus, prin amplasarea mini-bibliotecilor, să încurajăm lectura în aer liber”

“Și noi, Consiliul Județean Călărași, ne-am propus, prin amplasarea mini-bibliotecilor, să încurajăm lectura în aer liber”

Consiliul Județean Călărași și-a propus să încurajeze lectura în aer liber prin amplasarea de mini-biblioteci în parcurile din municipiul reședință de județ, “adoptând” o inițiativă de la Cluj Napoca.

cjcarti2

“De câteva zile în parcurile din municipiul Călărași au apărut mini-bibliotecile în aer liber, sub formă de căsuțe, pentru iubitorii de lectură.

Aceștia vor putea citi cărțile pe loc sau le vor putea împrumuta acasă, condiția fiind ca ele să fie aduse înapoi sau înlocuite cu alte cărți.

Prima căsuță de acest gen a fost înființată în Cluj-Napoca, apoi inițiativa a fost adoptată de toate orașele mari din țară.

Și noi, Consiliul Județean Călărași, ne-am propus, prin amplasarea mini-bibliotecilor, să încurajăm lectura în aer liber, în spațiile publice, dar și schimbul de cărți între oameni.

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a așezat într-una din căsuțele Parcului Central, albumul județului Călărași. L-au însoțit funcționarii Direcției de Dezvoltare, responsabili de acest proiect cultural-educativ.”, se arată într-un mesaj postat pe Facebook.

cjcarti3

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.