M. Beștea: E o promisiune electorală pe care ne-am asumat-o cu președintele Consiliului Județean

M. Beștea: E o promisiune electorală pe care ne-am asumat-o cu președintele Consiliului Județean

Vicepreședintele Mihăiță Beștea a prezentat joi în cadrul unei conferințe de presă stadiul investițiilor privind reabilitarea infrastructurii de transport demarate de Consiliul Județean în zona Olteniței. Drumul județean DJ 411 Chirnogi – Valea Popii – Radovanu – Crivăţ – Limita Jud. Giurgiu este reabilitat și modernizat în proporție de 75%, finanțarea de peste 24 de milioane de lei fiind asigurată prin PNDL 2.

“Aș vrea să vă vorbesc de DJ 411 care leagă județul Călărași de Giurgiu, o lucrare executată în proporție de 75%. Este un drum care a scos din izolare localități precum Crivăț, Radovanu, Căscioarele și Chirnogi. În zona respectivă sunt foarte multe societăți agricole și persoane fizice care se ocupă cu agricultura. Prin acest drum s-a reușit ajungerea lor cât mai rapidă în piețele din Oltenița, Giurgiu și București.”, a spus Beștea.

Al doilea obiectiv major vizează construirea podului peste râul Argeș care leagă localitățile Radovanu și Șoldanu, lucrările urmând a se finaliza în luna noiembrie. “O a doua investiție destul de mare care are ca termen de finalizare luna noiembrie a acestui an este podul peste Argeș care face legătura între localitățile Șoldanu și Crivăț. O promisiune electorală pe care ne-am asumat-o împreună cu președintele Consiliului Județean și iată că ne ținem de ea.”, a continuat vicepreședintele CJ Călărași.

Pe listă mai figurează reabilitarea drumurilor județene 402 (Curcani – Luica – Nana – Solacolu – Fundulea – Suprapunere pe DN 3 – Tămădăul Mare – Dârvari – Goştilele – Măriuţa – Limita Jud. Ialomiţa), respectiv 403 (DN 31 – Luica – Suprapunere DN 4 – Şoldanu – Radovanu (DJ 411)). “Tot în zonă avem DJ 402 care leagă partea de vest a județului cu capitala României. Pentru a ajunge din Oltenița, Radovanu și Crivăț în partea de nord a Capitalei e nevoie de circa 2 ore mergând pe centură. Prin acest drum care a creat legătura cu Fundulea, avem un acces mai rapid către capitală dar și către autostrada Soarelui.

O altă investiție, în curs de derulare cu un termen de finalizare un pic mai lung, este DJ 403 unde au început lucrările de modernizare. Am trecut ieri pe acolo, am văzut și o stație de asfalt adusă de constructor. Sperăm ca realizarea acestui drum să se facă în condiții optime, în termenele stabilite prin contract., a conchis Mihăiță Beștea.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.