Săptămâna viitoare se va semna contractul de finanțare pentru proiectul "Construire adăpost pescăresc dunărean"

Săptămâna viitoare se va semna contractul de finanțare pentru proiectul "Construire adăpost pescăresc dunărean"

Conducerea Consiliului Judeţean Călăraşi a anunţat pe pagina oficială de Facebook a instituţiei că marţea viitoare va semna la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării contractul de finanțare pentru proiectul "Construire adăpost pescăresc Dunărean"

“Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, va semna marți, 20 august, la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale - Direcția Generală de Pescuit, contractul de finanțare pentru proiectul "Construire adăpost pescăresc dunărean".

Prin implementarea proiectului se dorește construirea și dotarea unui adăpost pescaresc pentru creșterea siguranței pescarilor și realizarea unor alei de acces și a unei platforme carosabile pentru automobile. Nu sunt uitate nici măsurile pentru asigurarea unor facilități de depozitare și reparare ambarcatiuni, dar și a uneltelor de pescuit.

Terenul pe care se va construi adăpostul se află în intravilanul localității Cuza Vodă, zona PCTF Chiciu, suprafața terenului fiind de 2000 mp.” este mesajul postat pe Facebook.