Samoilă: Săptămâna viitoare semnăm proiectul, pe PNI Anghel Saligny, privind modernizarea DJ 311

Samoilă: Săptămâna viitoare semnăm proiectul, pe PNI Anghel Saligny, privind modernizarea DJ 311

Vicepreședintele CJ Călărași, Ion Samoilă a anunțat joi, în cadrul unei conferințe de presă că “săptămâna viitoare semnăm, pe PNI Anghel Saligny, proiectul privind modernizarea DJ 311”. Lucrările, în valoare totală de 106.282.811,30 lei din care valoarea alocată prin PNI Anghel Saligny este de 104.673.901,03 lei, vizează un tronsonul Arțari – Nicolae Bălcescu, în lungime de 18 km.

Pe lista proiectelor aprobate spre finanțare în acest an mai figurează “Ambulatoriul și parcarea de la spital”, obiectiv în valoare de 38 milioane lei (PNRR - Componenta 12 “Sănătate”, Dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești - unități de asistență medicală ambulatorie pentru Spitalul Județean de Urgență "Dr. Pompei Samarian" - Ambulatoriul Călărași.) și "Cicloturism la Dunărea de Jos”, în valoare de 263 milioane lei (PNRR - Componentei C11 "Turism și Cultură - Investiția 4 - Implementarea a 3000 km de trasee cicloturistice"). “E vorba de 693 km de piste de biciclete, în care noi suntem lideri de asociere care se va desfășura în parteneriat cu Consiliul Județean Ilfov, Consiliul Județean Giurgiu și Consiliul Județean Constanța., a completat Samoilă care a mai adăugat că va demara o analiză aprofundată a tuturor proiectelor în lucru. Pentru susținerea lucrărilor din cadrul acestor proiecte, Consiliul Județean intenționează să contracteze un nou împrumut bancar. “Știți că există o prevedere potrivit căreia nu se mai ține cont de nivelul gradului de îndatorare când e vorba de proiectele europene. Putem să obținem credite peste gradul de îndatorare, urmând să le rambursăm ulterior, pe o perioadă de 25 sau 30 de ani cât o să fim eligibili., a conchis vicepreședintele CJ Călărași, Ion Samoilă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.