Plaja Tineretului, solicitată spre administrare de CJ Călărași

Plaja Tineretului, solicitată spre administrare de CJ Călărași

Consiliul Județean Călărași a solicitat Consiliului Local al municipiului Călărași spre administrare Plaja Tineretului pentru realizarea proiectului ,,Dezvoltarea turistică a Brațului Borcea – Călărași – Port Turistic de Agrement”.

Solicitarea, transmisă conform adresei 4909 din 15 martie 2023, va face obiectul Proiectului de hotărâre privind darea în administrare a unui teren proprietatea publică a municipiului Călărași din administrarea Consiliului Local al municipiului Călărași în administrarea Consiliului Județean Călărași, ce va fi dezbătut de consilierii locali în cadrul ședinței ordinare din 29 martie.

Darea în administrare a terenului în supafață de 8.003 mp se va face pe o perioadă de 49 de ani.

sursa foto www.observatorcl.info

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.