Samoilă: Pentru a reduce decalajele dezvoltării și pentru a trata într-un mod cât mai eficient problemele socio - economice ale teritoriilor europene trebuie să acționăm împreună

Samoilă: Pentru a reduce decalajele dezvoltării și pentru a trata într-un mod cât mai eficient problemele socio - economice ale teritoriilor europene trebuie să acționăm împreună

Conferința Regiunilor Periferice Maritime s-a desfășurat în perioada 8-10 martie în Cartagena, Spania. Consiliul Județean Călărași a fost reprezentat de vicepreședintele Ion Samoilă și managerul public, Marius Fulga.

Printre temele de interes dezbătute, au fost: implicarea tinerilor în elaborarea politicilor publice, coeziunea Regiunilor membre în fața provocărilor de siguranță și economice, precum și creșterea capacității de protejare a mediului prin tranziția către energia regenerabilă.

"Pentru a reduce decalajele dezvoltării și pentru a trata într-un mod cât mai eficient problemele socio - economice ale teritoriilor europene trebuie să acționăm împreună. Administrațiile publice prin puterea creării politicilor publice, mediul de afaceri prin expertiză și trasarea necesităților, iar tinerii prin energia și dorința creării în viitor a unui mediu așa cum și-l doresc. Pentru a crea aceasta sinergie, este nevoie de implicarea și colaborarea Regiunilor, ca entități aflate cel mai aproape de nevoile individuale" a declarat Ion Samoilă, vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași, membru în Biroul Politic al Conferinței Regiunilor Periferice Maritime.

samoila2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.