M. Beștea: Îmi doresc ca această colaborare cu partenerii noștri italieni să întărească legăturile dintre cele două comunități!

M. Beștea: Îmi doresc ca această colaborare cu partenerii noștri italieni să întărească legăturile dintre cele două comunități!

Vicepreședintele CJ Călărași, Mihăiță Beștea, reprezintă județul nostru într-o delegație în localitatea Grassano, din provincia Matera, Italia.

Această vizită a fost posibilă datorită invitației primarului comunei Grasanno, Filippo Luberto, cu care județul Călărași a dezvoltat o relație strânsă de colaborare în ultima perioadă. Alături de vicepreședintele Mihăiță Beștea este și primarul comunei Dor Mărunt, Ion Iacomi.

În luna mai o delegație condusă de primarul Filippo Luberto a fost prezentă la Călărași la invitația primarului comunei Dor Mărunt, Ion Iacomi. La nivelul celor două localități Dor Mărunt și Grassano există o colaborare din punct de vedere cultural.

"Am participat la ceremonia de numire ca cetățean de onoare a Președintei Curții Supreme de Casație, Margherita Cassano, și a surorii sale, medicul oncolog Alessandra Cassano. Această distincție este o recunoaștere a contribuției semnificative pe care aceste două personalități de excepție au adus-o societății lor și comunității din Grassano. Contribuțiile lor în domeniul juridic și medical sunt demne de admirație și inspirație pentru noi toți. În numele Consiliului Județean Călărași, am transmis mulțumiri primarului Filippo Luberto pentru această invitație specială. Îmi doresc ca această colaborare cu partenerii noștri italieni să întărească legăturile dintre cele două comunități!"- a declarat vicepreședintele CJ, Mihăiță Beștea.

Sursa Facebook Consiliul Județean Călărași

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.