M. Beștea: Drumul acesta este primul pe lista de priorități a Consiliului Județean Călărași

M. Beștea: Drumul acesta este primul pe lista de priorități a Consiliului Județean Călărași

Vicepreședintele Consiliului Județean Călărași, Mihăiță Beștea, a efectuat marți o vizită de lucru pe șantierul Drumului Județean 403 între DN31 (Mănăstirea) - Luica - DN4 (Șoldanu) - Radovanu (DJ 411), km 0+000-km 34+800.

Pe teren, oficialul Consiliului Județean s-a întâlnit cu toți factorii implicați în investiție, fiind abordate mai multe probleme care au fost centralizate în ultima perioadă.

Valoarea investiției în acest drum este finanțată de la bugetul de stat, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, în sumă de 58.241.036,86 lei

Vicepreședintele CJ, Mihăiță Beștea, a dat însă asigurări că drumul va fi finalizat, fiind de o mare importanță pentru locuitorii județului. "Ne aflăm pe drumul județean 403. Este vorba despre un drum foarte important pentru județul nostru. Cu această ocazie vreau să le dau asigurări celor care în ultima perioadă au semnalat pe rețelele de comunicare, prin adrese la Consiliul Județean sau prin presă, că lucrările au fost întrerupte când, de fapt, lucrările continuă. Drumul acesta este primul pe lista de priorități a Consiliului Județean Călărași. Am avut întâlnire cu proiectantul, cu antreprenorul și dirigintele de șantier și am discutat despre toate problemele care au fost centralizate în această perioadă de timp. Căutăm soluții și le vom rezolva pe toate. Sectorul de drum pe care se execută lucrări are o lungime de 34,8 km. La acest moment stadiul fizic realizat este de aproximativ 60%", a declarat pentru pagina de Facebook a Consiliului Județean Călărași, vicepreședintele Mihăiță Beștea.

Lucrările propuse a se executa pe DJ 403 vor conduce la îmbunătățirea condițiilor de circulație și a fluenței traficului și vor influența benefic zona din punct de vedere socio-economic.

Termen de finalizare, conform contractului de finanțare, este de 31.12.2024.

Sursa Facebook Consiliul Județean Călărași

dj403

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.