CJ Călăraşi, mesaj pe Facebook: Neregulile descoperite la SC ECOAQUA SA ne ridică multe semne de întrebare

CJ Călăraşi, mesaj pe Facebook: Neregulile descoperite la SC ECOAQUA SA ne ridică multe semne de întrebare

Dezvăluiri şocante! Consiliul Judeţean Călăraşi, cel mai mare actionar al SC Ecoaqua SA Călăraşi a anunţat miercuri pe contul oficial de Facebook că “au plecat către Parchetul Călărași declarațiile pe propria răspundere ale unor falși angajați ai EcoAqua care încasau ilegal salarii neprezentându-se la muncă. Din anul 2014 până în prezent aceștia doar semnau fișele de pontaj efectuate din pix și statele de plată.”

În mesajul respectiv se mai arată că “Întregul mecanism era cunoscut și APROBAT de fostul director general Cezar Neagu, cu susținerea primarului municipiului Călărași, Daniel Drăgulin.

Neregulile descoperite la SC ECOAQUA SA ne ridica multe semne de întrebare. De la cât de mult au influențat salariile angajaților fictivi prețul la apă, până la cât de departe s-a putut ajunge într-o instituție a statului aflată în slujba cetățeanului. Prețul apei crește pe spatele călărășeanului, iar alții beneficiază de salarii și prime nemeritate. Aceasta este realitatea de la EcoAqua pe care municipalitatea vrea să o ascundă sub preș. Așteptăm ca organele competente să dispună în consecință.”