CJ Călăraşi | Consultant BERD, prezent la Călăraşi

CJ Călăraşi | Consultant BERD, prezent la Călăraşi

Consiliul Judeţean Călăraşi susţine prin intermediul unui mesaj postat astăzi pe pagina de Facebook că un consultant BERD se află la Călăraşi pentru a analiza proiectele Primăriei Călăraşi, respectiv ale Consiliului Judeţean ce vor fi depuse pe infrastructura verde – albastră.

„Koen Broersma, consultant BERD (Banca Europeană pentru Reconstrucție și Redresare) a fost prezent în Călărași pentru o analiză la fața locului privind proiectele Primăriei Municipiului Călărași, respectiv Consiliului Județean Călărași, pe infrastructura verde-albastră.

Această analiză include provocările de mediu cu care se confruntă zonele urbane și vizează să sprijine atât ADR Sud-Muntenia cât și orașele și județele din regiune pentru identificarea acestora, concentrându-se asupra situației existente și a nevoilor, precum și prin elaborarea ”Analizei Regionale a Infrastructurii Verzi – Albastre”, ce va avea drept focus principalele tipuri de investiții eligibile de infrastructura verde-albastră, potențiale a fi finanțate prin POR Sud Muntenia 2021 -2027. Au fost vizitate zonele de proiecte: promenada și portul turistic, grădina zoologică și parcul de agrement care se va dezvolta la "Lacul de argint". Elaborarea analizei regionale se va finaliza la sfârșitul anului 2021.”, se arată în mesajul postat pe FB.

berd2

berd3

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.