CJ Călărași, parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină

CJ Călărași, parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină

Consiliul Județean Călărași a încheiat un parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină, devenind un “prieten al donatorilor de sânge și plasmă”, este anunțul făcut joi pe pagina de Facebook a instituției. “Este oficial! Consiliul Județean Călărași a devenit prieten al donatorilor de sânge și plasmă, o campanie națională de conștientizare a nevoii de sânge în spitalele din România.

La sediul instituției noastre a fost dezvelită astăzi o casetă luminoasă care anunță parteneriatul cu Centrul de Transfuzie Sanguină și invită călărășenii să devină donatori.

NU UITAȚI CĂ: Donarea de sânge face diferența între viață și moarte!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.