Agricola Borcea / A. Nedelcu: Ne aşteaptă 4 meciuri de foc!

Aniel Nedelcu

În runda a 22-a, în cadrul Seriei a 2-a, Agricola Borcea a fost învinsă acasă de FC SB 2, scor 4-5, după un meci nebun cu multe faze de fotbal autentic,  în care a condus până în minutul 70 cu 3-2. Primarul Aniel Nedelcu e dezamăgit din cauza rezultatului însă încrezător în şansele de supravieţuire al echipei sale în liga a 3-a. „Am întâlnit un adversar extrem de dificil care a avut jucători tineri dar dinamici şi combativi. Am deschis scorul după nici un sfert de oră de joc şi am condus partida preţ de 70 de minute. Cu toate acestea am pierdut cu 5-4 la capătul unui meci pe care nu-l voi uita prea curând. Deşi am avut mulţi absenţi din motive diverse puteam obţine măcar un punct. Şi antrenorul oaspeţilor Massimo Pedrazzini îmi spunea după meci că după a jucat Agricola, locul ei în clasament ar trebui să fie altul. Pe de altă parte, deşi nu vreau să găsesc scuze şi arbitrajul a lăsat de dorit. Cum e posibil ca brigadă să vină din Brăila ştiind că suntem într-o bătălie directă cu Sportul Chiscani? În plus, centralul ar fi trebuit să arate şi cartonaşul roşu la un moment dat dar să acorde, după părerea mea, şi o lovitură de la 11 metri. Sunt lucruri care contează” a declarat pentru www.arenamedia.ro primarul Nedelcu care a continuat „În faţa echipelor mari din Serie am jucat mai de fiecare dată de la egal la egal. Ăsta e fotbalul şi mergem mai departe cu gândul că trebuie să ne salvăm de la retrogradare. Ne aşteaptă 4 meciuri de foc în care vom întâlni şi două echipe care întâmpină aceleaşi probleme cu ale noastre. Sâmbăta viitoare vom juca la Olteniţa cu ACSM iar peste 2 săptămâni acasă cu Sportul Chiscani. E clar că trebuie să obţinem cât mai multe puncte. După meciul cu FC SB 2 sunt încrezător şi am speranţe că băieţii vor lupta până la ultima lor picătură de energie. Şi astăzi la meciul de acasă am avut un public încântător. Mi-aş dori ca cei mai mulţi dintre ei să ne însoţească şi la Olteniţa ca să ne susţină. Ne dau energia de care avem mare nevoie.”

 

După 22 de etape disputate, Agricola ocupă locul 12 cu 14 puncte. Până la finalul sezonului, Borcea va mai juca acasă cu Sportul Chiscani (et. 24 – 12 mai) şi FC Voluntari 2 (et. 26 – 26 mai) şi în deplasare cu ACSM Olteniţa (et.23 – 5 mai) şi Unirea Slobozia (et. 25 – 19 mai).

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.