M. Dulce: Acum este momentul să demonstrăm că suntem pe deplin conștienți de valoarea muncii românilor

Miercuri, 11 octombrie, a avut loc la lansarea campaniei „Cumpără Româneşte”, proiect inițiat și susținut de Partidul Social Democrat.

Liderul organizației municipale PSD Călărași, Marius Dulce a subliniat pe o rețea de socializare că acest program de anvergură e o adevărată structură de rezistență a tuturor programelor economice pe care Partidul Social Democrat le are în vedere în actuala guvernare.

“Niciun alt partid nu a făcut și nici nu va face mai mult decât PSD pentru economia națională și pentru populație. Prin nenumărate programe și măsuri a determinat majorarea salariilor și a pensiilor, a acordat stimulente și facilități benefice antreprenorilor și companiilor. Acum propune tuturor un nou program de anvergură. Să cumpărăm românește! Să susținem astfel locurile de muncă, economia națională, producătorii locali, astfel încât să contribuim, în ultimă instanță, la propria noastră bunăstare.

“Cumpără Românește” nu este doar un slogan! Ci o veritabilă structură de rezistență a tuturor programelor economice pe care Partidul Social Democrat le are în vedere în actuala guvernare.

Să cumperi românește este în fapt un autentic gest de PATRIOTISM ECONOMIC! Înseamnă să susții firmele românești și angajații lor, să determine crearea de locuri de muncă și implicit mai multă prosperitate nu doar personală, ci și pentru comunități. Înseamnă o șansă ca România să se dezvolte prin PRODUCTIVISM, să-și majoreze exporturile și să reducă masiv importurile.

Acum este momentul să demonstrăm că suntem pe deplin conștienți de valoarea muncii românilor. Că suntem mândri de antreprenorii și firmele locale care au construit branduri noi și care luptă, de la egal la egal, cu corporații de miliarde de euro. Iar cel mai simplu, dar și cel mai eficient mod de a aprecia efortul, talentul, valoarea și originalitatea este să transformăm un îndemn, “Cumpără Românește”, într-o stare de spirit la nivel național!”, se arată în mesajul postat de președintele PSD Călărași, Marius Dulce pe pagina de Facebook a partidului.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.