Dunărea | Perfect acasă, cu poticneli, în deplasare!

Dunărea a încheiat turul sezonului regulat cu un eșec pe cât de surprinzător pe atât de dureros. Surprinzător pentru că echipa era oarecum deasupra valului și dureros pentru că a fost înregistrat pe terenul unei echipe, Gloria Băneasa care la ora duelului se lăuda doar cu 2 victorii obținute și acelea cu forcepsul. Dar ăsta e fotbalul, îți oferă nenumărate surprize!

În prima parte a sezonului regulat, Dunărea a disputat 5 partide pe teren propriu, toate câștigate. Procent de 100%! S-au marcat 13 goluri, o medie de aproape 3 goluri pe meci și a primit 5, adică un gol pe partidă.

Bilanțul jocurilor disputate în deplasare nu mai e atât de pozitiv. În urma celor 4 meciuri jucate în deplasare, Dunărea s-a ales cu o victorie (la Modelu), o remiză (la Voluntari) și 2 înfrângeri (la Afumați și respectiv Băneasa). Galben-albaștrii au înscris 6 goluri, primind în schimb 8. Procentajul, de 33% este mult sub potențialul echipei pentru care se depun eforturi financiare considerabile ca să funcționeze!

Schimbări au avut loc în această perioadă și la nivelul băncii tehnice. Marius Păun, cel care a dus greul atunci când echipa avea un buget de suzistență, a ales să facă un pas în spate după remiza ciudată de la Voluntari, conducerea preferându-i pe mai tinerii Adrian Ropotan și Marius Alexe. Doi foști buni jucători dar fără experiența necesară ca antrenori. Ba mai mult, cei doi continuă să se instruiască la școală ca să obțină fiecare și patalamaua de antrenor.

Dunărea e pe 2 cu 19 puncte și mai are în față alte 9 etape pentru a fi sigură de prezența în play-off. Drumul, așadar, e lung și plin de greutăți. Nu doar sportive. Ar putea reapărea și problemele care țin de finanțarea echipei în contextul promovării de către Guvern a pachetului de măsuri care vizează reducerea cheltuielilor publice. Planul de insolvență asumat trebuie dus cu succes la bun sfârșit!

Sâmbătă debutează returul, de data asta cu 4 meciuri acasă și 5, în deplasare! Dunărea va juca primul meci în deplasare iar ilfovenii de la LPS HD Clinceni sunt deciși să-și vândă scump pielea. Au fost la un pas de surpriză și la Călărași!

Acasă

Et. 1 Dunărea – LPS Clinceni 3-2

Et. 3 Dunărea – Progresul      3-1

Et. 5 Dunărea – Axiopolis       3-1

Et. 7 Dunărea – Agricola        3-1

Et. 8 Dunărea – Recolta        1-0

5       5     0     0       13-5     15

Deplasare

Et. 2 FC Voluntari 2 – Dunărea   3-3

Et. 4 CS Afumați – Dunărea        2-0

Et. 6 Înainte – Dunărea               0-1

Et. 9 Gloria Băneasa – Dunărea 3-2

4     1     1     2      6-8     4

Acasă:       5   5   0   0   13-5     15

Deplasare: 4   1   1   2     6-8       4

Total:          9   6   1   2   19-13   19

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.