Handbal / A rămas AHC Dunărea fără preşedinte?

Handbal / A rămas AHC Dunărea fără preşedinte?

Se pare că da! Înfrângerea suferită la Bacău de AHC Dunărea în prima etapă a noului sezon al Ligii Zimbrilor, (25-24 pentru CSM) n-a rămas fără urmări. Preşedintele Ion Dumitru şi-ar fi dat demisia, supărat de faptul că o parte dintre jucători nu şi-ar fi apărat corect şansele în Moldova. Gurile rele pretind că „vinovat” de evoluţia discutabilă a băieţilor care şi-a pus amprenta şi pe scorul final, ar fi, de fapt, o „somitate” din administraţia locală. Şi în stilu-i caracteristic, Dumitru n-a stat prea mult pe gânduri şi i-a dat afară din hotelul său pe toţi cei din cadrul echipei care locuiau temporar acolo.

Nu e prima oară când Dumitru recurge la un astfel de gest. S-a mai întâmplat şi în urmă cu vreo 4 ani, mai exact în septembrie 2015, însă a fost repede convins de preşedintele de atunci al Consiliului Judeţean, Răducu Filipescu, să revină asupra deciziei.

În campionat, Dunărea va juca acasă, partida cu CSA Steaua din cadrul etapei a 2-a fiind programată joi, 5 august, de la ora 18.00 în Sala Polivalentă Ion C. Neagu.