CASA Liga 1 | Echipa etapei a 29-a

CASA Liga 1 | Echipa etapei a 29-a

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece. Iată cum arată echipa ideală a etapei a 29-a din care fac parte 3 jucători de la Hermannstadt, 2 de la UTA Arad și câte unul de la FCSB, Astra, U Craiova, Academica, Chindia și FC Botoșani:

PORTAR

Andrei Vlad (FCSB / 21 de ani) - A devenit unul dintre cei mai buni portari din campionat. A apărat un penalty şi a ajuns la 16 meciuri fără gol încasat în ediţia curentă.

FUNDAŞI

Marius Tomozei (UTA / 30 de ani) - A marcat şi a deschis drumul arădenilor spre a doua victorie pe teren propriu din acest campionat.

Daniel Graovac (Astra / 27 de ani) - Titular incontestabil în defensiva Astrei, a avut şi în acest meci o evoluţie fără greşeală.

Marius Constantin (Universitatea Craiova / 36 de ani) - Veteranul din defensiva oltenilor a fost ca un zid în faţa adversarilor. Este liderul celei mai bune apărări din campionat.

Evgeniy Shliakov (UTA / 29 de ani) - Un transfer reuşit, care a adus un plus jocului practicat de arădeni. A înscris pentru întâia oară în Liga 1.

MIJLOCAŞI

Andrei Cordea (Academica / 21 de ani) - A marcat un gol, primul din carieră în Liga 1, apoi a contribuit la reuşita lui Markovic, prin care ilfovenii şi-au trecut în cont toate punctele.

Aias Aosman (FC Hermannstadt / 26 de ani) - S-a impus ca titular la FC Hermannstadt, iar prestaţiile sale sunt tot mai apreciate. Şi-a trecut în premieră numele pe tabelă.

Marco Dulca (Chindia / 21 de ani) - O nouă evoluţie solidă pentru mijlocaşul Chindiei, care s-a maturizat mult în acest sezon în care îmbracă tricoul târgoviştenilor.

Petrişor Petrescu (FC Hermannstadt / 27 de ani) - A centrat excelent la ambele reuşite izbutite de Yazalde. Are șase pase decisive în acest sezon, fiind printre cei mai buni din CASA Liga 1 la acest capitol.

ATACANŢI

Yazalde Gomes (FC Hermannstadt / 32 de ani) - Titularizat pentru întâia oară în ediţia curentă, a marcat două goluri, ajungând la 20 de reuşite pe prima scenă în 86 de meciuri.

Hamidou Keyta (FC Botoşani / 26 de ani) - A înscris golul graţie căruia botoşănenii au luat trei puncte de aur în lupta pentru calificarea în play-off. Cifre formidabile în 2020/2021: 14 goluri marcate şi trei pase decisive.

ANTRENORUL ETAPEI

Marinos Ouzounidis (Universitatea Craiova / 52 de ani) - De la meci la meci, jocul alb-albaştrilor a crescut calitativ, iar asta i se datorează tehnicianului grec, care a schimbat sistemul şi i-a pus mai mult în valoare pe jucătorii exponenţiali din lot.

Sursa www.lpf.ro