Venus Independenţa, învinsă la Brăneşti. Chiva şi Voinescu vor juca pentru campioana en-titre din retur!

Venus Independenţa, învinsă la Brăneşti. Chiva şi Voinescu vor juca pentru campioana en-titre din retur!

Venus Independenţa a pierdut cel de-al doilea amical disputat în această pauză competiţională. Sâmbătă, echipa antrenată de Ilie Zeciu s-a deplasat la Brăneşti pentru partida cu ACSO Viitorul Pantelimon, locul 2 în clasamentul ligii a 4-a Ilfov, fiind învinsă cu 3-2. Venus a intrat la pauză în avantaj graţie golului marcat de Venţel în minutul 19 în urma unei lovituri libere de la 25 de metri. Tot în prima parte, Cristi Chiriţă a ratat un penalty în minutul 15 pentru Venus.

În repriza secundă, Ilie Zeciu a apelat la un alt „11” care s-a trezit repede condus cu 2-1. Colţaru a egalat, totuşi, în minutul 65 însă ilfovenii au marcat apoi golul victoriei transformând o lovitură de la 11 metri.

Ilie Zeciu a avut la dispoziţie mulţi jucători în probe, urmând ca în zilele următoare să se decide şi soarta lor. Cert e că din retur, Venus va miza din nou pe serviciile fundaşului Alex Chiva şi mijlocaşului Gabi Voinescu, jucători care au contribuit la obţinerea ultimelor performanţe de către echipa finanţată de SA Agrozootehnica Independenţa SA.

Sâmbătă, de la ora 11.00, Venus va disputa ultimul joc de verificare urmând a-şi măsura forţele, pe terenul sintetic din incinta Prefab Arena din Moldova, cu Spicul Roseţi.

În prima etapă a returului, Venus, locul 5 cu 26 de puncte, va juca acasă cu Unirea Dragalina. Obiectivul major al grupării conduse de Constantin Anghel şi Ion Radu pentru partea secundă a campionatului, este revenirea pe podium.

 

Venus / Meciuri amicale

02.02 Venus – Tricolorul Jegălia                 1-0

09.02 Venus – ACSO Viitorul Pantelimon  2-3

16.02 Venus – Spicul Roseţi (ora 11.00)