Liga a 4-a | Campionatul ar putea demara pe 13 martie!

Liga a 4-a | Campionatul ar putea demara pe 13 martie!

Campionatul ligii a 4-a, ediția 2020-2021 ar putea debuta pe 13 martie, cu un nou format. La start se vor alinia 20 de echipe împărțite în două serii. Competiția se va desfășura pe parcursul a 9 etape, formațiile clasate pe primele două locuri, din cele două serii, urmând a se lupta pentru câștigarea titlului de campioană.

“Luni, 1 februarie 2021, a avut loc o sesiune video de lucru intre administratia FRF si presedintii Asociatiilor Judetene de Fotbal. Cu aceasta ocazie, administratia FRF a prezentat situatia generala a fotbalului din Romania, in cea mai mare criza din istoria sa, cauzata de pandemia de Covid-19.

Printre cele mai importante teme discutate a fost si reluarea competitiilor de fotbal amator, copii, juniori si seniori in toate judetele țării, incepand cu luna martie 2021. Pentru a putea realiza acest deziderat, au fost propuse de catre conducerea FRF trei variante de modificare a protocolului medical pentru fotbalul amator, care sa fie discutate cu Guvernul României, in vederea stabilirii variantei optime de reluare a acestor competitii:

  1. O singura testare RT-PCR la inceputul competitiilor, efectuata de toti fotbalistii, antrenorii, arbitrii, observatorii, conducătorii echipelor si membrii stafului tehnic, precum si alte persoane care au acces in Zona 1 (incinta terenului de joc);
  2. Testare rapida efectuata de toate persoanele mentionate la punctul 1;
  3. Persoanele care s-au vaccinat impotriva Covid-19 sa nu mai efectueze testele prevazute la 1. sau 2.

Data comunicarii echipei campioane a Ligii a IV-a din fiecare judet va fi stabilita de FRF in luna martie, competitiile putand avea finalitate chiar in luna iulie, independent de inceperea Campionatului European 2020, când in Bucuresti vor fi organizate patru jocuri.

Judetele care nu pot organiza competitii de Liga a IV-a in sezonul curent nu vor avea dreptul de a nominaliza o echipa care sa reprezinte judetul la barajul de promovare in Liga a III-a”., a anunțat conducerea AJF Călărași pe contul oficial de Facebook.

Dar iată configurația jocurile din cadrul rundei inaugurale

Seria A / Etapa a I-a

Tricolorul Jegălia – Conpet Ștefan cel Mare

Dunărea Ciocănești – Spicul Vâlcelele

ACS Roseți – Viitorul Dragoș Vodă

Unirea Dragalina – Avântul Dor Mărunt

Dunărea Grădiștea – Venus Independența

Seria B / Etapa a I-a

Victoria Chirnogi – Partizan Crivăț

Progresul Fundulea – Steaua Radovanu

Unirea Mânăstirea – Rapid Ulmeni

Victoria Lehliu – Viitorul Curcani

Șoimii Progresu – Petrolul Ileana

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.