L4: Unirea Mânăstirea riscă neparticiparea la barajul cu Olteniţa. Vezi motivul!

L4: Unirea Mânăstirea riscă neparticiparea la barajul cu Olteniţa. Vezi motivul!

Clasată pe 2 în topul campionatului judeţean, Unirea Mânăstirea a fost „invitată” de Comitetul Executiv al AJF Călăraşi să participe la „duelul” cu CSM Olteniţa, ocupanta locului 3, în urma căruia se va stabili formaţia ce va reprezenta judeţul la barajul de promovare în L3, asta după ce deţinătoarea primului loc, Venus, deşi desemnată campioană, se află şi în acest an sub interdicţia de a fi prezentă ea la barajul mai sus – menţionat.

În ciuda unei astfel de performanţe notabile, Unirea, una dintre echipele „modeste” din punct financiar ale campionatului, riscă totuşi să nu se prezinte la „dubla” cu Olteniţa (25 iulie / 27 iulie) întrucât nu mai puţin de 9 jucători, total nemulţumiţi de dezinteresul manifestat până acum de primarul Marian Iancu, ar fi stabilit să se retragă de la echipă. Iar până la baraj, Unirea trebuie să dispute măcar un joc şi anume cel din sferturile Cupei României – faza judeţeană, programat pe 27 iunie, în deplasare cu Petrolul Ileana. Iar ăsta nu e singurul motiv. După aproape 3 luni de „inactivitate” şi „baza sportivă” arată într-o stare jalnică şi în acest caz interesul primarului despre care se spune că va candida la localele din septembrie sub sigla PSD şi nu a PNL-ului, fiind extrem de scăzut. Chiar şi acum în al 12-lea ceas!

Nu în ultimul rând, bugetul în cazul unei eventuale participări la baraj, estimat poate la 150 de milioane de lei vechi, constituie şi el o altă „povară” pentru primarul Marian Iancu, un microbist conjunctural care în cei 8 ani de mandat a făcut prea puţin pentru fotbalul din Mânăstirea. Să fim serioşi, suma nu e „uriaşă” pentru o comunitate care merită o astfel de sărbătoare. Dar pentru Iancu...

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.