Liga 4 | Seria B: Ileana și Oltenița, vijelioase! O etapă cu 30 de goluri!

Liga 4 | Seria B: Ileana și Oltenița, vijelioase! O etapă cu 30 de goluri!

Runda secundă a fost extrem de prolifică în Seria B.

Viitorul Ilea a câștigat acasă cu 13-0 partida cu Colinele Argeșului Mitreni, în vreme ce Oltenița s-a impus, tot pe teren propriu, cu 6-0 în fața radovenenilor de la Steaua! Ambele s-au instalat în fruntea topului cu punctaj maxim fiecare și fără gol încasat.

Victorie mai domoală pentru chirnogenii de la Victoria, 2-1, acasă cu Partizan Crivăț. Unirea Mânăstirea și-a respectat blazonul trecând în deplasare de Viitorul Căscioarele cu 3-2. În 10 jucători și cu un lot subțirel din punct de vedere numeric, Gloria a revenit la Fundeni din deplasarea de la Sărulești cu toate cele 3 puncte, scor 1-2.

Runda a 3-a se joacă sâmbăta viitoare.

Etapa 2 | Sâmbătă, 9 septembrie, ora 17.00

Victoria Chirnogi – Partizan Crivăț 2-1

CSM Oltenița – Steaua Radovanu 6-0

Viitorul Căscioarele – Unirea Mânăstirea 2-3

Viitorul Ileana – Colinele Argeșului Mitreni 13-0

Viitorul Sărulești – Gloria Fundeni 1-2

Clasament: 1. Viitorul Ileana – 6p (14-0), 2. CSM Oltenița – 6p (7-0), 3. Victoria Chirnogi – 4p (4-3), 4. Steaua Radovanu – 3p (6-6).

Etapa 3 | Sâmbătă, 16 septembrie, ora 17.00

Gloria Fundeni – Victoria Chirnogi

Colinele – Viitorul Sărulești

Unirea Mânăstirea – Viitorul Ileana

Steaua Radovanu – Viitorul Căscioarele

Partizan Crivăț – CSM Oltenița

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.