Liga 4 | Seria A: 20 de goluri marcate în prima etapă

Liga 4 | Seria A: 20 de goluri marcate în prima etapă

Sâmbătă a debutat ediția 2021-2022 a ligii a 4-a la fotbal fiind programate partidele din runda inaugurală în Seria A, formată din 9 competitoare. S-au marcat în total 20 de goluri (16, gazdele, respectiv 4 oaspeții). Scorul etapei vine de la Radovanu acolo unde Steaua a câștigat cu 5-0 duelul cu Șoimii Progresu. Oaspeții n-au izbutit decât o remiză, Rapid Ulmeni încheind la egalitate, 3-3 cu mult mai titrata, Unirea Mânăstirea.

Victoria Lehliu a stat. Într-un amical desfășurat sâmbătă la Lehliu Gară, Victoria a fost învinsă cu 3-2 de Venus Independența, echipa care va sta la rândul său în prima etapă în Seria B care se va desfășura duminică, de la ora 17.00.

Seria A | Etapa 1 | Rezultate

Progresul Fundulea – Partizan Crivăț 4-0

Steaua Radovanu – Șoimii Progresu 5-0

Petrolul Ileana – Victoria Chirnogi 4-1

Rapid Ulmeni – Unirea Mânăstirea 3-3

Victoria Lehliu a stat.

Seria B | Duminică, 12 septembrie, ora 17.00 | Etapa 1

Dunărea Ciocănești – Dunărea Grădiștea

Unirea Dragalina - ACS Roseți

Conpet Ștefan cel Mare – Tricolorul Jegălia

Spicul Vîlcelele – Progresul Perișoru

Venus Independența stă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.