Futsal / Marian Şotârcă a stabilit topul celor mai buni jucători ai Dunării, în 2018

Futsal / Marian Şotârcă a stabilit topul celor mai buni jucători ai Dunării, în 2018

Antrenorul – jucător, Marian Şotârcă a alcătuit clasamentul celor mai buni jucători ai Dunării, în acest an 2018. „În prima parte aceastui an, în opinia mea, cei mai buni jucători ai echipei noastre au fost Stefan Krstic şi Andrei Moldovanu, portarul care a avut o ccontribuţie importantă la multe din succesele noastre” a spus Şoty care a continuat “În acest sezon, în urma celor 12 partide disputate, jucătorii care au avut un aport consistent au fost Marian Plugaru, Yanez Galan Alberto, Igor Garcia Fernandez şi Augusto Monteiro Thyago”

Dar cum arată clasamentul alcătuit de Marian Şotârcă? Pe primul loc se află Yanez Galan, el fiind urmat de Marian Plugaru, pe ultima treaptă a podiumului situându-se Augusto Monteiro Thyago. Urmează Andrei Moldovanu, Stefan Krstic şi Igor Garcia Fernandez. “2018 ne-a adus multe satisfacţii iar meritul principal revine jucătorilor. Le mulţumesc în numele echipei şi finanţatorilor echipei noastre. Domnul Viorel Ivanciu a avut un merit extraordinar în susţinerea acestei echipe care în vară a trecut peste momente extreme de delicate. Stafful administrative condus de domnul preşedinte Victor Baicu s-a străduit să ne ofere condiţii optime şi îi mulţumim pentru sprijin. Ne dorim să nu le înşelăm aşteptările şi în 2019, obiectivele noastre fiind clasarea pe un loc cât mai sus în campionat dar şi în Cupa României. Băieţii au demonstrate că au valoare obţinând rezultate bune şi foarte bune chiar şi în faţa “granzilor”. Îi felicit şi îi aştept în 2019 şi mai motivaţi mai ales că ne aşteaptă încă din ianuarie examene dificile în campionat” a spus Marian Şotârcă.

La juniori, Şotârcă i-a remarcat pentru evoluţiile lor pe Doru Rotaru, Mădălin Niţu, Andrei Ghiuţă, Costin Tudorache, Alex Valentin şi Cătălin Bejenaru. “Cu această echipă de juniori am ajuns în finala Cupei României U19 şi am fost la un pas de a intra în posesia trofeului. Oricum, prezenţa în finală rămâne o performanţă deosebită. Îi felicit pe toţi şi sper ca 2019 să ne aducă rezultate şi mai bune. Futsalul călărăşean se dezvoltă frumos, devenind un “actor” important în futsalul juvenile românesc” a susţinut Marian Şotârcă.

Antrenorul Futsal Club Dunărea nu i-a uitat nici pe suporteri, pe spectatorii, prezenţi în Sala Polivalentă Ion C. Neagu, de-a lungul anului. “Publicul a fost de fiecare dată extraordinar. Am simţit căldura lor în moimentele dificile şi le mulţumesc tuturor pentru susţinere. A contat enorm şi sunt convins că şi în 2019, călărăşenii iubitori de spectacol vor fi alături de noi. Le urez tuturor Sărbători Fericite!, să aibă parte de momente de neuitat alături de familie şi prieteni şi să ne revedem cu drag în 2019, la primul meci al nostru, acasă. La mulţi ani, tuturor!” a conchis Marian Şotârcă.

 

Clasamentul celor mai buni jucători ai Dunării, realizat de Marian Şotârcă

1. Yanez Galan Alberto (Spania / 08.09.1990)

2. Marian Plugaru (18.03.1990)

3. Augusto Monteiro Thyago (Portugalia / Brazilia / 08.07.1992)

4. Andrei Costin Moldovanu (13.04.1989)

5. Stefan Krstic (Serbia / 12.11.1993)

6. Igor Garcia Fernandez (Spania / 04.09.1992)