Futsal / M. Şotârcă: În ciuda înfrângerii, băieţii au făcut un meci bun la Galaţi!

Futsal / M. Şotârcă: În ciuda înfrângerii, băieţii au făcut un meci bun la Galaţi!

În ultima etapă a sezonului regular, Dunărea Călăraşi a fost învinsă la Galaţi de United cu 3-1, formaţie în faţa căreia a câştigat în premieră Cupa României, într-o finală de vis desfăşurată la Călăraşi cu doar o săptămână înainte. Antrenorul Marian Şotârcă a declarat că în ciuda eşecului, elevii săi au avut o evoluţie mulţumitoare, obiectivul major fiind de acum clasarea pe un loc cât mai bun la finele play – off-ului

 

Marian, cum a fost la Galaţi?

Am pierdut cu 3-1 dar totuşi am făcut un meci bun în condiţiile în care ne-au lipsit şi 4 jucători de bază. Consider că băieţii s-au descurcat bine pentru că am reuşt să fim egalii gălăţenilor până spre finalul confruntării. În săptămâna pregemrgătoare partidei, băieţii erau încă euforici după victoria din finala Cupei şi bănuiam că va fi un meci fără miză, mai relaxant.

Ţi s-au părut, aşadar, puţini deconcentraţi?

Da. Pentru noi nu mai conta rezultatul. După o victorie în ultimul act în Cupa României împotriva lor, era previzibil că băieţii vor fi uşor deconectaţi

United ne-a bătut în ultimele 8 minute...

Aşa este. Totuşi şi în condiţiile astea, repet, am făcut un meci bun. Au alergat, s-au zbătut, au luptat pentru fiecare mimge şi spre final Galuţiul a reuşit să se distanţeze.

Săptămâna asta, probabil, că misiunea ta a fost să-i readuci pe linia de plutire în ceea ce priveşte concentrarea.

Da, normal. Am stat deja de vorbă cu ei şi le-am spus că nu mai e loc de relaxare. Începe play – off-ul şi sper să debutăm cu dreptul.

Mulţumesc.