Futsal / Dunărea, start cu stângul!

Futsal / Dunărea, start cu stângul!

Futsal Club Dunărea Călărași a început cu stângul noul sezon al ligii 1 la futsal. În prologul rundei inaugurale echipa noastră, formată în principal din jucători tineri, fără experiență, a fost învinsă clar de Imperial WET Miercurea Ciuc cu 13-0.

Mâine de la ora 11.30, tot în Sala Sporturilor Zsolt Andrass din Miercurea Ciuc, Dunărea se va duela cu Luceafărul Buzău învinsă și ea azi de Autobergamo Deva cu 10-2. Partida va conta pentru runda a II-a.

În fine luni, de la 11.30, “galben-albaștrii” conduși de Șotârcă și Tomeswcu vor juca împotriva devenilor de la Autobergamo care l-a transferat în pauza competițională pe Marian Plugaru, fost component al Dunării.

Etapa I / Sâmbătă, 10 octombrie

Imperial WET Miercurea Ciuc – FC Dunărea Călărași 13-0

Luceafărul Buzău – Autobergamo Deva 2-10

CS United Galați – FK Odorheiu Secuiesc 8-5
Partida KSE Târgu Secuiesc – CFF Clujana Clujana a fost amânată

Etapa a II-a / Duminică, 11 octombrie

Ora 11.30 FC Dunărea Călărași – Luceafărul Buzău

Ora 13.30 FK Odorheiu Secuiesc – Autobergamo Deva

Ora 16.00 CS United Galați – KSE Târgu Secuiesc
ora 18.00 CFF Clujana Cluj – Imperial WET M. Ciuc

Etapa a III-a  / Luni, 12 octombrie

Ora 11.30 Autobergamo Deva – FC Dunărea Călărași

Ora 13.30 KSE Târgu Secuiesc – FK Odorheiu Secuiesc

Ora 16.00 Imperial WET – CS United Galați
ora 18.00 Luceafărul Buzău – CFF Clujana Cluj

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.