Futsal Club Dunărea Călăraşi / ÎMPREUNĂ putem fi şi mai PUTERNICI!

Futsal Club Dunărea Călăraşi / ÎMPREUNĂ putem fi şi mai PUTERNICI!

Echipa de futsal Dunărea s-a înfiinţat în 2012 în cadrul AFC Dunărea 2005 Călăraşi, aliniindu-se la startul ediţiei 2012 – 2013 al ligii a 2-a. După un parcurs aproape fără greşeală, Dunărea s-a clasat pe locul I, promovând în prima ligă. O performanţă deosebită obţinută “pe parchet” cu jucători călărăşeni, mulţi dintre ei activând şi la echipa de fotbal.

 

În liga I, Dunărea a avut de fiecare data comportări meritorii. De fiecare data începând cu sezonul 2013 / 2014 şi până în prezent, Dunărea s-a calificat în play – off-ul competiţiei. Ba mai mult în ediţia 2014 – 2015, această echipă minunată s-a calificat în semifinalele play – off-ului, disputând Finala Mică împotriva devenilor de la Autobergamo. În acel sezon, Dunărea s-a clasat finalmente pe locul 4 în România!

În ultimele 2 ediţii, Dunărea a încheiat, de fiecare dată, pe locul 5 în clasamentul final.

 

Din vara acestui an, echipa s-a desprins din AFC Dunărea 2005 Călăraşi, evoluând în liga I sub titulatura de Futsal Club Dunărea Călăraşi. Asociaţii noului club sunt Consiliul Judeţean Călăraşi, Consiliul Local Călăraşi şi SC Ecoaqua SA Călăraşi, entităţi care susţin financiar şi pe AFC Dunărea 2005 Călăraşi.

 

După 7 etape disputate, Dunărea a ocupat primul loc în topul ligii I!

 

Şi juniorii au avut rezultate remarcabile încă de la înfiinţare. În sezonul trecut, primul pentru ei, Dunărea U19, antrenată de Marian Şotârcă şi George Tomescu care se ocupă şi de seniori, a disputat finala Cupei României U19, fiind la un pas de obţinerea trofeului. Aceeaşi echipă formată exclusiv din tineri jucători călărăşeni a obţinut dreptul de a evolua în Final 8-ul Campionatului Naţional U19. Astfel de performanţe reprezintă rodul muncii depuse precum şi a seriozităţii şi profesionalismului tuturor celor care-şi desfăşoară activitatea în cadrul clubului nostru.

Dunărea Călăraşi a devenit un nume în futsalul românesc, apreciat de public şi respectat de adversarii săi. Graţie acestei echipe, municipiul Călăraşi a fost ales de FRF să găzduiască în două rânduri meciuri de calificare la Turnee finale de CE. Municipiul nostru figurează pe harta futsalului european la cel mai înalt nivel.

Pentru a-şi atinge obiectivele majore, câştigarea campionatului şi a Cupei României care să genereze şi o participare în cupele europene, Dunărea are nevoie de sprijinul dumneavoastră, al sponsorilor. Împreună putem construi o structură sportivă sănătoasă, profesionistă, aptă pentru marea performanţă!

Futsal Club Dunărea, cu cele două reprezentante ale sale angrenate în competiţiile naţionale, a devenit un ambasador al sportului călărăşean în ţara noastră.

 

Ca să fim mai puternici, avem nevoie de susţinerea voastră, suporteri ai futsalului şi ai sportului călărăşean. De aceea, te invităm să redirecţionezi un procent de 2% din impozit datorat statului iar sumele vor fi utilizate exclusiv pentru susţinerea activităţii sportive atât la nivelul echipei de seniori cât şi a celei de juniori.

Mesajul nostru pentru sprijin se adresează şi persoanelor juridice. Puteţi redirecţiona către Asociaţia Futsal Club Dunărea Călăraşi 20% din impozitul pe profit datorat statului.

 

Fiţi alături de noi şi „investiţi” în sportul de performanţă!

Numai ÎMPREUNĂ putem fi şi mai PUTERNICI!

futsaldunarea1

futsaldunarea2

futsaldunarea3