Futsal / Viorel Ivanciu: Aceşti băieţi au făcut ceva extraordinar pentru Călăraşi!

Futsal / Viorel Ivanciu: Aceşti băieţi au făcut ceva extraordinar pentru Călăraşi!

Dunărea Călăraşi a produs duminică seară o bucurie enormă intrând în premieră în posesia Cupei României la futsal, ediţia 2018 – 2019, după ce a trecut în finală de United Galaţi cu scorul de 2-1.

Viceprimarul Viorel Ivanciu, omul de numele căruia se leagă existenţa acestui sport la Călăraşi, a trăit la final momente sublime, câştigarea Cupei fiind rodul unei munci alături de Şoty&Co, preţ de 6 ani.

Iată ce ne-a declarat, „la cald”, imediat după festivitatea de premiere la care a participat şi preşedintele federaţiei, Rzvan Burleanu.

 

Domnule viceprimar, felicitări pentru organizare! Îmi imaginez că sunteţi cel mai fericit om…

Cu siguranţă, toţi suntem fericiţi. Toţi călărăşenii, bănuiesc, că sunt fericiţi. Am produs o performanţă, o mare victorie astăzi dar noi eram obişnuiţi cu chestiunile astea, important este ce au făcut băieţii ăştia şi au făcut ceva extraordinar pentru Călăraşi.

Am bătut două dintre cele mai bune echipe de futsal din România.

Da, după două jocuri extraordinare. Propagandă pentru futsal ca părinţii să-şi trimită copiii la futsal, tinerii să vină la futsal să vadă ce înseamnă munca, să vadă ce înseamnă performanţa şi pentru momente ca în seara asta merită să munceşti ani de zile.

Toată conducerea FRF a venit astăzi şi ne-a onorat cu prezenţa.

După cum ştii avem o relaţie mai personală, mai bună cu federaţia, dincolo de faptul că la Federaţie se întâmplă lucruri extraordinare. Lucruri care ar trebui să se întâmple în toată societatea, transparenţă, proceduri, ş.a.m.d..

O să trecem ziua asta în paginile de istorie ale sportului călărăşean şi echipa asta merit[ să o punem într-o ramă.

O punem într-o ramă cu siguranţă. Sper ca şi handbalul şi fotbalul şi alte echipe să obţină performanţă şi să întregim tabloul sportului călărăşean.

Publicul cum vi s-a părut?

Extraordinar, extraordinar! Călărăşenii sunt nişte oameni extraordinari. Nu totdeauna îşi exprimă ei sentimentele aşa cum ar trebui dar astăzi au fost cu totul şi cu totul extraordinari.

Deci nu am exagerat când am scris deunăzi că e al şaselea jucător?

Nu, chiar a fost al şaselea jucător. Am făcut sport şi ştiu ce înseamnă când ai publicul în spate. Nu sunt vorbe în vânt este un adevăr, te poartă spre performanţă.

Mulţumesc. Succes în continuare!