AJF Călăraşi | A demarat etapa optimilor de finală ale Cupei României – faza judeţeană

 AJF Călăraşi | A demarat etapa optimilor de finală ale Cupei României – faza judeţeană

Miercuri au fost programate primele 4 partide din cadrul optimilor de finală ale Cupei României, faza judeţeană, ediţia 2020-2021, la fotbal, competiţie organizată de AJF Călăraşi.

Speranţa Plumbuita a produs surpriza şi merge mai departe trecând de Victoria Lehliu cu 2-1. În sferturi s-a calificat şi Conpet Ştefan cel Mare care s-a impus la Perişoru cu 4-3 în faţa Progresului.

Meciul dintre Victoria Potcoava şi Partizan Crivăţ n-a mai avut loc deoarece oaspeţii nu s-au prezentat. Tot prin neprezentare s-a calificat şi ACS Roseţi, după ce CS Budeşti refuzat să se prezinte la meci.

Astăzi au loc alte 2 partide ce vor începe la ora 17.30 de minute. Campioana Venus va juca la Luica cu Avântul iar Dunărea Ciocăneşti se va deplasa la Frumuşani pentru duelul cu Lumina.

Miercuri, 30 iunie | Rezultate

Victoria Potcoava – Partizan Crivăţ 3-0 (N)

Speranţa Plumbuita – Victoria Lehliu 2-1

Progresul Perişoru – Conpet Ştefan cel Mare 3-4

CS Budeşti – ACS Roseţi 0-3 (N)

Joi, 1 iulie, ora 17.30

Avântul Luica – Venus Independenţa

Lumina Frumuşani – Dunărea Ciocăneşti

Dinamo Săruleşti – Progresul Fundulea (nu se dispută după ce Dinamo a anunţat că nu se prezintă)

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.