Se știu cele 8 echipe calificate în sferturile Cupei României – faza județeană

Se știu cele 8 echipe calificate în sferturile Cupei României – faza județeană

Sâmbătă și duminică s-au desfășurat meciurile din cadrul optimilor de finală ale Cupei României – faza județeană la fotbal, neînregistrându-se nicio surpriză.

Sâmbătă, ACS Roseți a câștigat la Luica, 3-1 cu Avântul, cu același scor calificându-se în sferturi și Venus Independența care a trecut de Sportul Ștefănești.

Dunărea Grădiștea și Victoria Chirnogi sunt alte două formații calificate care s-au impus sâmbătă cu același scor, 5-0, în fața adversarelor, Lumina Frumușani, respectiv Șoimii Progresu.

Duminică, Dunărea Ciocănești a învins cu 3-1 pe AS Gâldău obținând “pașapoartele” pentru sferturi. Tot acolo vor mai juca Spicul Vîlcelele, 5-1 la Potcoava cu Victoria, Progresul Fundulea, victoria categorică, 6-0, în fața lehlienilor de la Victoria și Unirea Mânăstirea, de neoprit la Ulmeni, 6-1 în fața Rapidului.

Sferturile de finală vor avea loc într-o singură manșă pe 11 iunie. O săptămână mai târziu, 18 iunie, sunt programate jocurile din cadrul semifinalelor.

Ultimul act al competiției se va disputa pe 25 iunie. Câștigătoarea se va alinia la startul ediției naționale 2022-=2023. Deținătoarea la zi a trofeului este Dunărea Ciocănești.

Optimi de finală | Rezultate

Sâmbătă, 5 martie

Avântul Luica – ACS Roseți 1-3

Lumina Frumușani – Dunărea Grădiștea 0-5

Șoimii Progresu – Victoria Chirnogi 0-5

Sportul Ștefănești – Venus Independența 1-3

Duminică, 6 martie

AS Gâldău – Dunărea Ciocănești 1-3

Victoria Potcoava – Spicul Vîlcelele 1-5

Progresul Fundulea – Victoria Lehliu 6-0

Rapid Ulmeni – Unirea Mânăstirea 1-6

S-au calificat în sferturi: ACS Roseți, Dunărea Grădiștea, Victoria Chirnogi, Venus Independența, Dunărea Ciocănești, Spicul Vîlcelele, Progresul Fundulea, Unirea Mânăstirea.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.