FOTBAL | În weekend, primele jocuri din cadrul optimilor Cupei României – Faza judeţeană

FOTBAL | În weekend, primele jocuri din cadrul optimilor Cupei României – Faza judeţeană

AJF Călăraşi programează la sfârşit de săptămână primele partide din cadrul optimilor de finală ale Cupei României – Faza judeţeană, etapă în care s-au calificat 12 formaţii din L4 şi 4 din L5.

Primele 3 partide se vor desfăşura sâmbătă, 26 noiembrie de la ora 13.30 de minute. Victoria Chirnogi va juca la Mitreni cu Colinele Argeşului, Unirea Dragalina, acasă cu Dunărea Grădiştea iar Victoria Lehliu se va deplasa la Ştefan cel Mare pentru duelul cu Conpet.

Duminică, 27 noiembrie, de la miezul zilei, Avântul Pietroiu va fi din nou faţă în faţă cu Spicul Vâlcelele. În urmă cu câteva zile, în campionat, Spicul s-a impus clar cu 8-0!

Ultimele 4 confruntări sunt programate anul viitor, pe 25 februarie, de la ora 13.30 de minute.

Cupa României – Faza judeţeană | Optimi de finală

Sâmbătă, 26 noiembrie, ora 13.30

AS Colinele Argeşului Mitreni – Victoria Chirnogi

Unirea Dragalina – Dunărea Grădiştea

Conpet Ştefan cel Mare – Victoria Lehliu

Duminică, 27 noiembrie, ora 12.00

Avântul Pietroiu – Spicul Vâlcelele

Sâmbătă, 25 februarie 2023, ora 13.30

Gloria Fundeni – Viitorul Ileana

Lumina Frumuşani – Unirea Mânăstirea

Unirea Spanţov – Dunărea Ciocăneşti

Viitorul Dichiseni – Venus Independenţa

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.