AJF Călărași | Sâmbătă, primele jocuri din etapa optimilor de finală ale Cupei României – Faza județeană. Vezi programul complet al jocurilor!

AJF Călărași | Sâmbătă, primele jocuri din etapa optimilor de finală ale Cupei României – Faza județeană. Vezi programul complet al jocurilor!

Competiția surprizelor majore, Cupa României, revine în acest weekend în județ, odată cu desfășurarea partidelor din cadrul optimilor de finală ale fazei județene. Este competiția care practic inaugurează partea a doua a sezonului!

Sâmbătă, 2 martie, vor avea loc primele 5 confruntări.

Balul va începe la ora 11.00, fiind deschis de Avântul Luica și Steaua Radovanu.

De la ora 14.00, vor avea loc alte 4 partide. Voința Chiselet va avea un adversar de marcă, Dunărea Ciocănești. Arena din Independența va găzdui un duel local, Victoria Potcoava vs. Venus Independența.

Chirnogenii de la Victoria pornesc favoriți în meciul cu Viitorul Căscioarele, țintind desigur un loc în sferturi.

Vicecampioana Spicul Vîlcelele nu concepe decât victoria și implicit calificarea în etapa sferturilor după confruntarea cu Conpet Ștefan Cel Mare.

Etapa optimilor continuă duminică, 3 martie cu ultimele 3 meciuri. De la ora 13.00, Phoenix Ulmu se bate cu Viitorul Sărulești.

O oră mai târziu au avut disputele Viitorul Ileana 3 vs. Gloria Fundeni (meciul se joacă la Florica) și AS Gâldău – ACS Roseți.

Sâmbătă, 2 martie 2024

Ora 11.00 Avântul Luica - Steaua Radovanu

Ora 14.00 Voința Chiselet - Dunărea Ciocănești

Ora 14.00 Victoria Potcoava - Venus Independența

Ora 14.00 Viitorul Căscioarele - Victoria Chirnogi

Ora 14.00 Conpet Ștefan Cel Mare - Spicul Vîlcelele

Duminică, 3 martie 2024

Ora 13.00 Phoenix Ulmu - Viitorul Sărulești

Ora 14.00 ACS Viitorul Ileana 3 - Gloria Fundeni

Ora 14.00 AS Gâldău - ACS Roseți

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.