AJF Călărași | Echipele calificate în sferturile Cupei României – faza județeană

AJF Călărași | Echipele calificate în sferturile Cupei României – faza județeană

Duminică au avut loc și ultimele 3 partide din cadrul optimilor de finală ale Cupei României – faza județeană la fotbal.

Surpriza a venit de la Ulmu, acolo unde Phoenix, echipă ce activează în L5, a câștigat în fața celor de la Viitorul Sărulești, după executarea loviturilor de la 11 metri. Scorul a fost egal, 1-1, după cele 90 de minute din timpul regulamentar și 2-2, la capătul celor două reprize de prelungire. Phoenix s-a impus la loteria penalty-urilor, calificându-se în etapa următoare.

Gloria Fundeni (L4) a câștigat la Florica cu 3-2 în fața celor de la Viitorul Ileana 3 iar ACS Roseți (L4) va fi prezentă în sferturi după ce a câștigat fără probleme la Gâldău cu 6-1.

Tot în sferturile de finală s-au mai calificat Steaua Radovanu, Venus independența, Dunărea Ciocănești, Victoria Chirnogi și Spicul Vîlcelele, toate din liga 4.

Sâmbătă, 2 martie 2024

Avântul Luica - Steaua Radovanu 2-3

Voința Chiselet - Dunărea Ciocănești 3-4 (d. prel.)

Victoria Potcoava - Venus Independența 0-8

Viitorul Căscioarele - Victoria Chirnogi 0-4

Conpet Ștefan Cel Mare - Spicul Vîlcelele 0-7

Duminică, 3 martie 2024

Phoenix Ulmu - Viitorul Sărulești 5-4 (D.p.l.d )

ACS Viitorul Ileana 3 - Gloria Fundeni 2-3

AS Gâldău - ACS Roseți 1-6

Echipele bolduite s-au calificat în etapa sferturilor de finală.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.