Play-out / DA&Co, de neclintit la Mediaş!

Play-out / DA&Co, de neclintit la Mediaş!

Nu cred că multă lume dădea vreo şansă Dunării la Mediaş, mai ales după înfrângerea suferită în runda precedentă la Chiajna. Duminică, Dunărea n-a jucat deloc strălucit însă a avut până la urmă forţa să reziste şi să plece, din nou, neînvinsă de pe terenul liderului clasamentului din play – out. Elevii lui Dan Alexa au oprit pur şi simplu seria de 5 meciuri câştigătoare consecutive a Gazului care, culmea!, a început tot după un 0-0, înregistrat tot la Mediaş în urmă cu 50 de zile, partida contând atunci pentru ultima etapă a sezonului regulat.

Dunărea a obţinut „maximum” la Mediaş dar speră să-şi treacă în cont a doua victorie din play – out sâmbăta viitoare când va juca la Călăraşi împotriva celor de la Hermannstadt, o mai veche cunoştinţă! Partida are o semnificaţie aparte, un rezultat pozitiv pentru galben-albaştrii, generând automat un schimb de locuri, în clasament, cu echipa lui Miriuţă.

În 2019, Hermannstadt are un bilanţ „străveziu”. În cele 11 partide disputate, sibienii s-au ales doar cu o victorie (acasă), 3 egaluri (două în deplasare şi una acasă) şi 7 înfrângeri (3, acasă şi 4, în deplasare). În play-out, dezastrul e şi mai evident: 2 egaluri şi 4 eşecuri!

Dunărea – Hermannstadt, de sâmbătă, ar putea fi prima manşă a finalei pentru ocuparea locului de...baraj.

Sursa foto: Facebook Pagina Suporterilor Gaz Metan Mediaş