Dunărea | A. Stan: În acest sens, vom avea acţiuni foarte ample de atragere a tinerilor către clubul nostru

Dunărea | A. Stan: În acest sens,  vom avea acţiuni foarte ample de atragere a tinerilor către clubul nostru

Viitorul echipei de fotbal Dunărea Călăraşi este al tinerilor din judeţ pe care-i vom atrage realizând astfel economii însemnate la buget, susţine administratorul special al AFC Dunărea 2005 Călăraşi, Aurel Stan.

„O altă măsură pe care am luat-o este aceea de a promova jucători călărăşeni. Clubul consumă foarte mulţi bani cu aceşti jucători care se cred mercenari. Pe ei nu-i interesează atmosfera care e în Călăraşi. Am găsit la club 23 de jucători veniţi din altă parte, cărora le acordăm lunar câte 1000 de lei pentru cazare. Înmulţiţi să vedeţi ce economii putem face prin atragerea jucătorilor din Călăraşi.”, a declarat joi Stan care a mai adăugat „Tocmai de aceea trebuie să promovăm sportivii noştri din Călăraşi. În acest sens, vom avea acţiuni foarte ample de atragere a tinerilor către clubul nostru. Mă mândresc cu ce se întâmplă la echipa U19. Sunt pe primul loc! Acesta este viitorul echipei de fotbal Dunărea Călăraşi, copii crescuţi de noi.”

CN U19 | Seria 3

1. Dunărea Călăraşi   9   6   2   1   33-10   20

23.10 Daco Getica – Dunărea (et. 10)

31.10 Dunărea – FC Rapid (et. 11)

CN U17 | Seria 3

7. Dunărea Călăraşi   9   3   2   4   15-14   11

23.10 Daco Getica – Dunărea (et. 10)

31.10 Dunărea – FC Rapid (et. 11)

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.