R. Began, prezentat oficial la Sepsi OSK Sf. Gheorghe

R. Began, prezentat oficial la Sepsi OSK Sf. Gheorghe

După ce joi, 3 iunie a apărat poarta Dunării la Voluntari în partida retur din cadrul barajului de promovare / rămânere în L1, Răzvan Began a fost prezentat oficial a doua zi, vineri ca fiind noul echipier al formației de primă ligă Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Evoluțiile sale bune și chiar foarte bune din acest an au stârnit interesele clubului covăsnean care i-a pus pe masă un contract valabil pentru următoarele 3 sezoane.

“Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, clubul nostru a ajuns la un acord și cu portarul Răzvan Began. Goalkeeper-ul, în vârstă de 24 de ani, a semnat un contract valabil pe trei ani cu clubul nostru.

Ultima oară la Dunărea Călărași, Răzvan Began a mai jucat în carieră, printre altele, la Daco-Getica București, ACS Poli Timișoara, FC Hermannstadt sau Foresta Suceava. Bun venit Răzvan la Sfântu Gheorghe!”, se arată în mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului Sepsi OSK care și-a mai asigurat serviciile lui Cristi Bărbuț (26 ani, mijlocaș, CS U Craiova), Tsvetelin Chunchukov (26 ani, atacant, ex- Academica Clinceni) și Cătălin Golofca (26 ani, mijlocaș, transferat defi9nitiv de la CFR Cluj).

În afara lui Began, Dunărea i-a mai pierdut în această perioadă pe Valentin Alexandru, transferat la Universitatea Cluj și Cristian Pușcaș, dorit de Unirea Slobozia.