Intrare gratuită pentru copii la România-Norvegia. D. Dincă: Iniţiativa Federaţiei este foarte bună!

Intrare gratuită pentru copii la România-Norvegia. D. Dincă: Iniţiativa Federaţiei este foarte bună!

Partida România-Norvegia din preliminariile Euro 2020 se va disputa fără spectatori, în urma deciziei UEFA. Dar copiii sub 14 pot intra gratis la meciul de pe 15 octombrie, ora 21:45!

„Iniţiativa Federaţiei Române de Fotbal mi se pare foarte bună şi-mi doresc din tot sufletul ca ea să fie împărtăşită şi de conducătorii cluburilor cu grupe de copii şi juniori. Ar fi ceva extraordinar să-i vedem pe micii fotbalişti din judeţ pe stadion în grupurile de susţinători ale tricolorilor” a declarat pentru www.arenamedia.ro preşedintele AJF Călăraşi, Dorinel Dincă.

Federația Română de Fotbal a elaborat, în urma deciziei UEFA, o procedură în acord cu normele forului continental și legislația românească, astfel încât la România-Norvegia (15 octombrie, ora 21:45) să susținem cât mai mulți tricolorii pe Arena Națională!

Iată detaliile:

CINE ARE ACCES PE STADION

Copiii care nu au împlinit 14 ani din cadrul instituțiilor de învățământ preșcolare sau școlare, publice sau private, din cadrul academiilor și școlilor de fotbal, precum și legitimați la cluburi cu grupe de copii și juniori.

Fiecare grup organizat de 10 copii trebuie însoțit de un cadru didactic sau antrenor. Spre exemplu, la 23 de copii dintr-o unitate, sunt necesari 3 însoțitori. Intrarea este gratuită pentru copii și însoțitori!

CUM TE ÎNSCRII

Un reprezentant al conducerii instituției de învățământ, școlii de fotbal, academiei, clubului cu grupe de copii și juniori trimite o adresă oficială, cu antet și semnată, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până pe 4 octombrie 2019, prin care să manifeste intenția copiilor din unitatea pe care o reprezintă de a participa la meci.

CUM INTRI ÎN POSESIA BILETELOR

După înscriere, fiecare unitate va primi pe mail din partea FRF un răspuns de confirmare și un formular online în care trebuie să completeze datele copiilor și însoțitorilor. După verificarea acestor date, FRF va trimite pe mail biletele care vor fi printate de însoțitori. Cu această ocazie, FRF va furniza și toate detaliile legate de accesul în incinta Arenei Naționale și organizarea grupurilor pentru acces.

DETALII IMPORTANTE

Toți participanții la meci vor beneficia, pe baza codului de bare al biletului, de un pachet compus dintr-o băutură răcoritoare și o gustare pe care îl pot ridica de la punctele special amenajate în incinta stadionului.

Orice responsabilitate legată de transportul copiilor până la stadion, participarea acestora la meci și transportul lor de la stadion după finalul partidei aparține exclusiv însoțitorilor și unității care a încredințat responsabilitatea acestora.

Din păcate, data și ora de disputare a partidei nu au fost stabilite de FRF și nici nu pot fi modificate.

Pentru orice detalii suplimentare, ne puteți contacta la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Sursa text www.frf.ro