Dunărea U15 / O certitudine pentru viitor: Adrian Blidar!

Dunărea U15 / O certitudine pentru viitor: Adrian Blidar!

S-a născut în primele zile ale anului 2005. Îi place fotbalul la nebunie şi are toate calităţile să devină o certitudine în această lume mirifică. De „meserie” atacant, Adrian Blidar a marcat pentru Dunărea U15, în acest sezon nu mai puţin de 30 de goluri în 6 etape! O astfel de „pewrformanţă” i-a adus o convocare la o acţiune a lotului României Under 15, ce se derulează în aceste zile la Buftea.

Dar cum a ajuns acolo?

Prima “selecţie” a avut loc la nivelul Regiunii 3 Sud Muntenia “Din cele 6 echipe – selecţionate judeţene, Adiţă a fost cooptat în lotul de 11 jucători. A trecut cu bine şi peste selecţia de la nivel national. Din cei 88 de copii, Adiţă a rămas în lotul de 44 care va sta la baza formării lotului reprezentativ de juniori al României Under 15. Din acest motiv se află în aceste zile la Buftea unde este monitorizat alături de ceilalţi juniori din ţară. Este singurul reprezentant al echipei noastre dar şi al judeţului, ceea ce nu-I puţin lucru” mărturiseşte tânărul şlefuitor de talente, Mircea Ştefan, tehnicianul Dunării U15.

Cum este Adiţă?

O foarte scurtă caracterizare ne-a adus-o antrenorul său, Mircea Ştefan: "Adiţă este un model pentru ceilalţi colegi. A arătat deja că prin muncă, seriozitate şi ambiţie se poate ajunge sus. Am încredere totală în el şi la calităţile pe care le are: viteză, forţă şi execuţii, dacă va rămâne la fel de modest şi de serios cu siguranţă va deveni un jucător complet capabil să joace la un nivel înalt. Această performanţă personală a fost posibilă şi datorită sprijinului oferit la nivelul echipei de colegii săi. Sunt mulţi jucători talentaţi care pot deveni certitudini în fotbalul călărăşean şi nu numai. În ceea ce-l priveşte pe Adiţă, aş vrea să mulţumesc şi celor care conduc Şcoala de fotbal Viitorul Călăraşi, acolo unde a deprins tainele fotbalului.”

Adrian Blidar e un puşti de care fotbalul juvenil călărăşean are mare nevoie. Speranţă azi, el poate deveni mâine o certitudine. Depinde de el dar şi de noi! Reţineţi că fotbalul călărăşean nu duce lipsă de talente!

adrianblidar