Călăraşi: Cupa Marinei 2022 | Baschet (U8 – U16)

Călăraşi: Cupa Marinei 2022 | Baschet (U8 – U16)

Baschetul este, în premieră, la înălţime. Primăria şi Consiliul Local municipal Călăraşi vor organiza în Parcul Dumbrava (lângă scenă) duminică, 14 august, începând cu ora 10.00, Cupa Marinei la baschet.

United Călăraşi (antrenor Iulian Vasile) şi Ayhan Emilianof (antrenor Răzvan Nicolae) au răspuns prezent invitaţiei, participând fiecare cu echipe formate din viitori baschetbalişti de top, cu vârste cuprinse între 8-10 ani, 11-13 ani, 14-15 ani şi... All Stars. Vor avea loc nu mai puţin de 4 „dueluri” captivante care vor stârni, cu certitudine, interesul fanilor acestui sport.

Se vor acorda diplome, cupe, mingi precum şi medalii tuturor participanţilor.

cupamarineibaschet

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.