Călăraşi: Cupa Marinei 2022 | Fotbal (U13)

Călăraşi: Cupa Marinei 2022 | Fotbal (U13)

În cadrul activităţilor prilejuite de Ziua Marinei, Primăria şi Consiliul Local municipal Călăraşi organizează duminică, 14 august, Cupa Marinei la fotbal, competiţie rezervată fotbaliştilor Under 13.

Şi-au anunţat participarea: Sport Team Călăraşi, Viitorul Călăraşi şi Victoria Lehliu. Partidele, programate în cadrul Complexului Sportiv Dunărea Călăraşi, vor începe la ora 09.00. Se va juca în sistemul „fiecare cu fiecare”, meciurile având o durată de 40 de minute (2 reprize a câte 20 de minute fiecare).

Iată programul partidelor:

Ora 09.00 Sport Team Călăraşi – Viitorul Călăraşi

Ora 09.50 Victoria Lehliu – Viitorul Călăraşi

Ora 10.40 Sport Team Călăraşi – Victoria Lehliu

Se vor acorda diplome, cupe, mingi şi tricouri tuturor participanţilor.

cupamarineifotbal

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.