CSS Călăraşi / Mihai Alexandra, barem pentru Campionatul European de juniori

DSCN9169Atleta Mihai Alexandra a fost convocată la lotul național pentru Meciul Internațional de juniori, organizat de Federația Română de Atletism.
Întânirea, desfășurată sâmbătă, 25 aprillie pe Stadionul "Nicolae Dobrin" din Pitești a reunit la start loturile naționale de juniori din Ucraina, Cipru, Israel și România. Sportiva Mihai Alexandra, legitimată la Clubul Sportiv Școlar Călărași a reprezentat România în proba de triplusalt fete.
Cu o săritură de 12.76 m ea s-a clasat pe treapta a doua a podiumului, un rezultat ce reprezintă un nou record personal, lucru îmbucurător întrucât este primul concurs din sezonul de aer liber. 
Prof. Marius Tătaru, antrenorul sportivei a declarat ca "cel mai important este faptul că ea și-a îndeplinit unul din obiectivele propuse pentru 2015, întrucăt această performanță înseamnă realizarea baremului de participare la Campionatul European de juniori ce va avea loc in luna iulie în Suedia. Urmează să ne pregătim și mai serios acum pentru că ne dorim să depășim granița celor 13 m". 
Cu această performanță Alexandra ocupă acum locul 5 în topul european și locul 15 în cel mondial, în proba de triplusalt junioare.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.