CSS Călăraşi/ Alexandra Mihai reprezintă România la Concursul Internațional de Atletism de la Pitești

MihaiAlexandra CNSalaSen 2015România, Ucraina, Israel și Cipru sunt cele patru țări care organizează anual o competiție atletică rezervată juniorilor mari (17-18 ani).
Federația Română de Atletism, organizatorul din acest an al competiției, a ales stadionul din Trivale pentru desfășurarea acestui meci internațional, o arenă recent renovată, propice competițiilor atletice de nivel internațional.

Atleta călărășeană Alexandra Mihai a fost convocată la lotul național pentru a reprezenta România la această competiție, ea concurând în proba de triplusalt. Vicecampioană balcanică de cadeți și participantă la Trialul European al Jocurilor Olimpice de Tineret în anul 2014, Alexandra este în topul european al probei și în 2015 cu un rezultat de 12.53 m. Ea practică atletismul de cinci ani la Clubul Sportiv Școlar Călărași, sub îndrumarea profesorului Marius Tătaru și este elevă a Colegiului Național Barbu Știrbei. Obiectivul său în acest an este realizarea unei performanțe de 12.70 m, ce îi poate asigura participarea la Campionatul European de Juniori, care va avea loc în Suedia în luna iulie.
MihaiAlexandra TataruMarius CNSJ1 2015

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.