Anunţ public privind solicitarea de actualizare a Autorizaţiei Integrate de Mediu

Anunţ public privind solicitarea de actualizare a Autorizaţiei Integrate de Mediu

Anunţ public privind solicitarea de actualizare a Autorizaţiei Integrate de Mediu, în comuna Ştefan Vodă, judeţul Călăraşi care va fi depusă la Agenţia pentru Protecţia Mediului Călăraşi – Şoseaua Chiciului, nr. 2, Cod 910005 de către PRODCARN ILIUŢĂ SRL, cu sediul social în comuna Vîlcelele, jud. Călăraşi, în scopul desfăşurării activităţii – 0147 – CREŞTEREA PĂSĂRILOR.

Solicitarea de actualizare a Autorizaţiei Integrate de Mediu, comuna Ştefan Vodă, judeţul Călăraşi

Informaţii privind impactul potenţial asupra mediului al activităţii pentru care se solicită emiterea Autorizaţiei Integrate de Mediu pot fi consultate în timpul programului de lucru, la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Călăraşi – Şoseaua Chiciului nr.2, Călăraşi.

Observaţiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc în scris la sediul Agenţiei pentru Protecţiei Mediului Călăraşi – Şoseaua Chiciului nr. 2 Călăraşi, Cod 919005 sau electronic la adresa de e-mail a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Călăraşi, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi / sau telef / fax: 0242315035, 0242311926, telefon: 0746248675.